Podrobný popis:
Těsto na závin (štrúdl - Réteslap) 15 plátů - filo těsto
Složení: pšeničná mouka, pitná voda, sůl, konzervační látka: sorban draselný (na povrchu posypáno kukuřičným škrobem).
Uchovejte při teplotě: 0
o až +10
oC.
Doporučení na přípravu: Na 1 štrúdl použijeme 2 nebo 3 pláty těsta. První plát rozložíme na navlhčenou utěrku, potřeme smetanovým olejem (1dcl oleje, 6dkg smetany nebo rozpuštěným máslem). Potom druhý plát položíme na první plát. Podle chuti plníme. Náplň dáme na dolní polovinu těsta, těsto na obou stranách zahneme a stočíme. Štrúdl můžeme na povrchu potřít a dáme upéct do zlatova v předehřáté troubě při teplotě 200 – 205
°C 15 minut.
Upozornění: těsto na závin není vhodné pro přepravu v balících (je chlazené), proto zasíláme jen s vaším souhlasem.
Na případné reklamace nebude brán zřetel.