Podrobný popis:
Klobása maďarská MAKOI pálivá 200g
Gyulai je uzená klobása s výraznou středně štiplavou chutí maďarské papriky. Název pochazí od města, kde se tato klobása zrodila.
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný uzený v jedlém střívku. Vakuově baleno. Bez glutamátů a laktozy.
Složení: vepřové maso, vepřová slanina, jedlá sůl, feferonka (1,8 %), koření, dextróza, extrakt koření, konzervant (E250), vepřové tenké střevo.
Na 100g výrobku bylo použito 148g vepřového masa.
E
nergetická hodnota na 100g výrobku:1917 KJ / 463 kcal, tuky: 41g - z toho nasycené mastné kyseliny: 17g, sacharidy: <0,5g - z toho cukry: < 0,5g, bílkoviny: 23g sůl: 4,0g,obsah laktózy: <0,1g / 100g
Skladujte při teplotě do +20 °C.
Země původu: Maďarsko