Těstoviny Tarhonya (tarhoňa) broky jsou čtyřvaječné. Příprava: Těstoviny vsypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje a opět uvedeme do varu. Občas zamícháme a vaříme 15 – 20 minut. Těstoviny přecedíme a opláchneme pod tekoucí vlažnou vodou.
Maďarská specialita: Restovaná Tarhonya (tarhoňa). V hrnci rozehřejeme olej (na dno) a vsypeme těstovinu. Možno dochutit maďarským kořením VIRGIN nebo přidat cibuli. Za stálého míchání restujeme. Až začne Tarhonya vonět a mírně hnědnout podlijeme vodou. Za občasného míchání dusíme až Tarhonya změkne. Podáváme jako přílohu k masu nebo do salátů.
skladem
66 Kč
Těstoviny Široké nudle jsou osmivaječné. Příprava: těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje. Uvedeme opět do varu. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 6-8 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
39 Kč
Těstoviny Špagety jsou čtyřvaječné. Příprava: Těstoviny vsypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje a opět uvedeme do varu. Vaříme 1 - 2 minuty, poté vypneme a necháme pod poklicí dojít 8 - 10 minut. Těstoviny přecedíme.
skladem
66 Kč