Těstoviny Tarhonya (tarhoňa) broky jsou čtyřvaječné. Příprava: Těstoviny vsypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje a opět uvedeme do varu. Občas zamícháme a vaříme 15 – 20 minut. Těstoviny přecedíme a opláchneme pod tekoucí vlažnou vodou.
Maďarská specialita: Restovaná Tarhonya (tarhoňa). V hrnci rozehřejeme olej (na dno) a vsypeme těstovinu. Možno dochutit maďarským kořením VIRGIN nebo přidat cibuli. Za stálého míchání restujeme. Až začne Tarhonya vonět a mírně hnědnout podlijeme vodou. Za občasného míchání dusíme až Tarhonya změkne. Podáváme jako přílohu k masu nebo do salátů.
skladem
66 Kč
Těstoviny Polévkové drobení (Csipetke) jsou osmivaječné těstoviny. Příprava: těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje. Vaříme 18 - 23 minut. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 5 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
39 Kč
Těstoviny Písmenka (Betűtészta) jsou osmivaječné těstoviny. Příprava: Těstoviny nasypeme do osolené vařící vody s kapkou oleje. Vaříme 1 – 2 minuty. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 2 - 4 minuty. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem 2 ks
39 Kč