Parametr | Hodnota |
váha (g) | 50 |
Marináda Pikantní pečené kuře
Použití: Obsah sáčku smícháme s 2 – 3 polévkovými lžícemi oleje a do této směsi naložíme maso, které necháme minimálně 2 hodiny odležet. Po té pečeme v troubě, na pánvi nebo grilujeme. Po upečení osolíme dle chuti. Maso bude chutnější, pokud ho necháme 12 – 24 hodin odležet v lednici.
Složení: voda, rostl. olej (slunečnicový), sůl, kořeninová mletá paprika, koření, červená cibule – granulát, chilli prášek, česnekový prášek, cukr, kukuřičný škrob, rajčatový prášek, antioxidant (kyselina citronová), mrkvová krupice, krupice z pastyňáku, krupice z pórku, stabilizátor (xantinová guma), výtažek z černého pepře, výtažek z ostré papriky, konzervační látky (sorbát draselný, benzoát sodný), aroma.
Skladujte v chladu a temnu.
Minimální trvanlivost: 18.5.2024