Parametr | Hodnota |
váha (g) | 500 |
Guláš kotlíkový s fazolemi (Bográcsgyulás)
Složení: pitná voda, marinované vepřové maso 21% (vepřové maso 73%, pitná voda, kuchyňská sůl, stabilizátory: trifosfáty, difosfáty, zahušťovadlo E407a), suché fazole 9%, pšeničná mouka, prudce zmrazená směs zeleniny (v různých poměrech: mrkev, petržel, celer), koření, dochucovadlo (bez zvýrazňovače chuti), kuchyňská sůl, kouřové aroma. Vyrobeno v závodě, který používá také sóju. Může obsahovat malé kousky kostí a chrupavek. Vepřové maso a suché fazole nepocházejí z Maďarska.
Skladovat v suchu, možno při pokojové teplotě. Po otevření skladovat v lednici, spotřebovat do 2 dnů. Tepelně zpracovaný konzervovaný výrobek.
Připraveno v Maďarsku.
Příprava: Ucho víčka zvedneme, zepředu stlačíme a opatrně otevřeme konzervu. Obsah překlopíme do vhodné nádoby a ohřejeme na ohni, sporáku nebo v mikrovlnné troubě.
Dobrou chuť!